3 december 2021

Wie zijn wij en wat kunnen wij leveren

Wij zijn Sven Fotografie, een onderdeel van Hoogland Producties. We zijn een jong bedrijf maar werken met diverse ervaren fotografen en journalisten die al jaren in het vak zitten en een ruime ervaring hebben opgebouwd. Momenteel zijn wij druk bezig met het werven van nieuwe fotografen dit door heel Nederland. 

Wat leveren wij: Wij leveren onder andere nieuws berichten. Dit kunnen ongevallen of branden zijn maar ook overvallen en opsporingsberichten. 

Maar wij doen ook diverse grote en kleine evenementen, concerten, lokale grote en kleine feesten zoals bruiloften maar ook grote partijen en buurtfeesten. Ook is het mogelijk voor ons om complete bedrijfsrapportage’s te leveren.

Vermissingen:  Ook deze zult u regelmatig tegen komen op onze pagina. Deze zullen doorgeschakeld worden op onze website vanuit Burgernet Nederland. Op onze site vind u ook een RSS feed van Amber Alert Nederland deze treed in werking zodra er een Amber Alert word uitgegeven.

Wij hopen u zo een beeld te hebben gegeven van wat wij u allemaal kunnen bieden. Heeft u vragen of wilt u van ons een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan contact met ons op. Dit kan via info@hoogland-producties.nl.

Al onze foto’s zijn te koop meer informatie en alle foto’s zijn terug te vinden via deze link.