Wie zijn wij

Wij zijn Sven Fotografie, een onderdeel van Hoogland Producties. We zijn een jong bedrijf maar werken met diverse ervaren fotografen en journalisten die al jaren in het vak zitten en een ruime ervaring hebben opgebouwd. Momenteel zijn wij druk bezig met het werven van nieuwe fotografen door heel Nederland. 

Wat leveren wij: Wij leveren onder andere 112 berichten. Dit kunnen ongevallen of branden zijn maar ook overvallen en opsporingsberichten. 

Maar wij doen ook diverse grote en kleine evenementen, concerten, lokale grote en kleine feesten zoals bruiloften maar ook grote partijen en buurtfeesten. Ook is het mogelijk voor ons om complete bedrijfsrapportage’s te leveren.

Vermissingen:  Ook deze zult u regelmatig tegen komen op onze pagina. Deze zullen doorgeschakeld worden op onze website vanuit Burgernet Nederland. Op onze site vind u ook een RSS feed van Amber Alert Nederland deze treed in werking zodra er een Amber Alert word uitgegeven.

Heeft u een bruiloft of een feestje en bent u opzoek naar een fotograaf? Dan kunt u ook ons altijd een berichtje sturen. Tevens hebben wij binnenkort de beschikking over foto-studio apparatuur. Voor de leukste foto’s van u en uw familie of vrienden groep.

Wij hopen u zo een beeld te hebben gegeven van wat wij u allemaal kunnnen bieden. Heeft u vragen of wilt u van ons een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan contact met ons op.

error: Deze inhoud is beschermd. Wilt u het artikel gebruiken, of info uit het artikel? Neem contact op met de redactie.
%d bloggers liken dit: