19 september 2021

Kanjerkoeken van de PvdA voor zorgmedewerkers Beter Thuis Wonen

3 min read

De Partij van de Arbeid bestaat 75 jaar en trakteert alle zorgmedewerkers van Beter Thuis Wonen in Oldambt en Pekela op koeken. “Onze helden in de zorg werken elke dag keihard voor het wel en wee van hun cliënten. Juist daarom tonen we nu onze waardering door hen op onze verjaardag te trakteren”, aldus Gert Engelkens wethouder in de gemeente Oldambt.

Julian Bushoff, nummer 13 op de kandidatenlijst van de PvdA, vult aan: “Echte waardering betekent ook: structurele beloning voor het werk dat deze zorgmedewerkers doen. Een beter salaris, geen onzekerheid over je baan. Met ons plan voor een eerlijker Nederland, voor goede en toegankelijke zorg wil ik in de Tweede Kamer deze zorgmedewerkers de waardering geven die ze toekomt.”

Vandaag, vrijdag, worden de koeken overhandigd aan de medewerkers van Beter Thuis Wonen op het parkeerterrein van het stadspark aan de Bovenburen in Winschoten. Naast Bushoff sluiten ook Mireille Steen, coördinator Beter Thuis Wonen, raadslid Fred Greven en Wilma Hassinck-Bunt, bestuurslid/campagne coördinator van de lokale afdeling, aan. Wethouder Gert Engelkens kan helaas niet aanwezig zijn.

De medewerkers van Pekela krijgen hun koeken overhandigd op het terrein voor het gemeentehuis in Oude Pekela. Waar naast Bushoff ook raadslid Jeroen Roorda, Reiny Kuiper, Mireille Steen coördinator BeterThuis Wonen en aanstaande wethouder Bé Schollema van de gemeente Pekela aanwezig zullen zijn.

De Partij van de Arbeid werd 75 jaar geleden, op 9 februari 1946, opgericht, als opvolger van de SDAP. In de acht decennia die volgden hebben de sociaaldemocraten, volgens eigen zeggen, ook hun stempel gedrukt op Oldambt.

©Hooglandproducties /Sven fotografie foto’s Hemmo KuiperADVERTENTIE

Geef een reactie