21 oktober 2021

Overleden aangetroffen persoon is 14-jarig meisje uit Almelo

3 min read

Almelo – Het rechercheteam van de politie doet onderzoekt naar de doodsoorzaak en toedracht van haar overlijden.

De overleden persoon die gisteren, eind van de middag werd aangetroffen bij het Wendelgoor is een 14-jarig meisje uit Almelo. Er zijn drie personen uit Wierden en Almelo aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij dit overlijden. Het rechercheteam dat de zaak onderzoekt doet vandaag onder andere een buurtonderzoek en maakt foto’s met behulp van een drone van de vindplaats van het slachtoffer. 
 
De politie roept getuigen die iets hebben gezien of beschikken over informatie die haar kan helpen bij het onderzoek op zich te melden. Het rechercheteam heeft uiteraard belang bij camerabeelden van bewakingscamera’s of dashcam waarop het slachtoffer en de verdachten te zien zijn.

Op de school van het overleden meisje is geschokt gereageerd. De leerlingen die met haar in de klas zaten zijn naar de school gehaald om het nieuws te vertellen. De school heeft aan gegeven dit niet online te willen doen omdat ze niet wisten of de kinderen opgevangen konden worden door hun ouders.

Camerabeelden kunnen geüpload worden via http://www.politie.nl.  Informatie kan telefonisch worden doorgegeven via 
via 0900-8844, gratis tippen mag via 0800 6070. Anoniem een tip doorgeven kan door te bellen met  Misdaad Anoniem: 0800 7000. 

Tekst: Politie en Hoogland-Producties.

Foto:©Hoogland-Producties.nl/Sven-fotografie

Geef een reactie