26 juli 2021

Twee mannen aangehouden na schietpartij in Almere

2 min read
Twee mannen aangehouden na schietpartij...Lees verder op onze website

ALMERE/AMSTERDAM – De politie heeft gisteren ochtend twee aanhoudingen verricht, die in verband staan met een schietpartij op 15 februari op het markerkant in Almere. Het gaat om een 26-jarige man uit Amsterdam en een 22-jarige man uit Almere.

Op vrijdagavond 14 februari vond een besloten feest plaats met zo’n 150 bezoekers in een zaaltje op het bedrijventerrein. Buiten op de parkeerplaats ontstond rond 1:30 uur ’s nachts een ruzie die escaleerde in een schietpartij. Een 35-jarige Almeerder raakte daarbij ernstig gewond. Een andere man raakte lichtgewond. De dader ging er vandoor in een blauwe Skoda Rapid.

De hulp van getuigen werd op geroepen, en er werd een groot onderzoek gedaan. De zaak is ook te zien geweest op Opsporing Verzocht en Bureau Flevoland.

Het onderzoek gaat verder en de politie komt nog steeds graag in contact met mensen die informatie hebben over dit schietincident aan de Markerkant in Almere. Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000. (Bron: Politie.nl)

Foto:©Hoogland-producties/Sven-fotografie

Geef een reactie