18 oktober 2021

Almelose Ruiterdagen verplaatst naar 2021

3 min read

Diverse evenementen

ALMELO – Ook De Almelose Ruiterdagen gaan niet door, zo werd bekendgemaakt door de organisatie van het hippisch evenement, wat plaats zou vinden van 12 tot 21 juni. “Het is erg jammer voor ons maar wij willen solidair zijn met al onze sponsoren die het nu moeilijk hebben en met alle patiënten die getroffen zijn door dit virus. Daarnaast hebben vele bedrijven het moeilijk.” Aldus de organisatie. ”Omzetten worden lang niet altijd gehaald, personeel moet naar huis en liquiditeit is bij menig bedrijf een zorg in deze tijd. Mede daarom kiest het bestuur van de Almelose Ruiterdagen ervoor om juist nú onze sponsoren te vrijwaren van extra lasten door de Almelose Ruiterdagen.”

Het bestuur van de Almelose Ruiterdagen heeft besloten om de 54e editie van de Almelose Ruiterdagen te verplaatsen naar juni 2021. De definitieve datum zal later bekend worden gemaakt.

“Indien de maatregelen wel eerder worden versoepeld, willen wij wel proberen om in de weekenden van 13 en 14 juni voor de pony’s en 20 en 21 juni voor de paarden dressuur- en springwedstrijden te organiseren om zo onze deelnemers toch nog te kunnen laten genieten van hun sport.”

“Het besluit dat wij hebben moeten nemen, de eerste keer in de 54-jarige geschiedenis van ons evenement, betreuren wij zeer. Onze vele tientallen vrijwilligers zijn hierdoor aangeslagen maar hebben vanzelfsprekend wel begrip voor de situatie.”

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie