19 september 2021

Klaar met de verveling? Dan hebben wij nog wat schoonmaak tips!

3 min read

©Hoogland-Producties/Sven-fotografie

NEDERLAND – Aangezien we nu toch binnen zitten is het misschien wel tijd voor een flinke voorjaarsschoonmaak. Naast de gebruikelijke dingen en de kasten weer helemaal opnieuw organiseren zijn er misschien nog wel dingen waar je niet zo snel aan had gedacht, wij hebben ze even op een rijtje gezet!

Afstandsbedieningen en lichtknoppen, we raken ze constant aan en om die reden nestelen bacteriën zich er graag op, even een doekje met alcohol of een ontvettend schoonmaakmiddel doet wonderen!

Ook je koffiezetapparaat en je waterkoker zijn zo af en toe wel toe aan een goede schoonmaakbeurt, de meeste apparaten kun je uit elkaar halen en zijn gelukkig vaatwasserbestendig. Als dat niet zo is, kun je ook in plaats van koffie zetten, even een ronde doen met azijn, dit werkt ook wonderen voor de waterkoker!

Wat voor de meesten het smerigste klusje zal zijn is de prullenbak van binnen en buiten goed reinigen. Gelukkig kan dit ook met een hogedrukspuit of je tuinslang en zolang de zon schijnt, kun je hem nog fijn in de zon op laten drogen. Als je dan toch bezig bent, waarom ook niet meteen de tuinmeubelen meenemen?

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie