21 oktober 2021

Verdwaalde vrouw zoekt redders Sallandse Heuvelrug

2 min read

RIJSSEN – Een vrouw uit Rijssen die urelang dwaalde over de Sallandse Heuvelrug zoekende naar de uitgang is opzoek naar een echtpaar uit Wierden.

Nadat de vrouw ruim drie uur ronddwaalde werd zij door het echtpaar ‘gered.’ De verdwaalde wandelaarster kwam het echtpaar onderweg tegen, zij besloten om haar een lift te geven naar het bezoekerscentrum in Nijverdal.

Nu is de vrouw op zoek naar echtpaar, haar telefoon ligt namelijk nog bij hun in de auto. Urenlang dwaalde een vrouw uit Rijssen gisteren over de Sallandse Heuvelrug op zoek naar de uitgang. Na drie uur werd ze eindelijk ‘gered’ door een echtpaar uit Wierden. De verdwaalde wandelaarster is nu op zoek naar haar redders. Niet zozeer om ze nog een keer te bedanken, maar haar telefoon ligt nog in de auto. ”Waarschijnlijk is het echtpaar nog niet eens tot de ontdekking gekomen dat er een mobiele telefoon extra in de auto ligt, maar mevrouw wil graag deze terug”, zo laat de politie weten.

De geholpen vrouw weet niet van de namen zijn van het echtpaar, maar hun bulldog-achtige naam loopt rond met de naam Max.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie