24 oktober 2021

Porche 911 beland in sloot in Hoedekenskerke

3 min read

HOEDEKENSKERKE – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag uitgerukt nadat bij Hoedekenskerke een Porsche 911 Carera van een dijk was gereden en op zijn kop in een sloot was terecht gekomen

Omstreeks 14.25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeluk bij de Kapuinhoekweg. De brandweer rukte uit met een tankautospuit, een waterongevallenwagen en een hulpverleningsvoertuig. Al snel werd duidelijk dat de twee inzittenden zelf uit de auto konden komen en dat de duikers niet nodig waren. Deze werden dan ook vrij snel gecanceld.

Ter plaatse bleek de auto van de weg te zijn geraakt. Deze reed vervolgens de dijk af en kwam onderaan op zijn kop in een brede sloot met water tot stilstand. Met behulp van de brandweer zijn de twee inzittenden naar een ambulance gebracht. Over eventueel letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaarbeschadigde Porsche afgetakeld.

Ter plaatse bleek de auto van de weg te zijn geraakt. Deze reed vervolgens de dijk af en kwam onderaan op zijn kop in een brede sloot met water tot stilstand. Met behulp van de brandweer zijn de twee inzittenden naar een ambulance gebracht. Over eventueel letsel is verder niks bekend. Bergingsbedrijf De Moor heeft de zwaarbeschadigde Porsche getakeld.


Hoogland-Producties/Sven-Fotografie-Daan den Hertog

Geef een reactie