17 september 2021

Spinning marathon brandweer Hardenberg (foto’s!)

3 min read

HARDENBERG – Om geld in te zamelen voor Alpe D’HuZes organiseerde brandweer Hardenberg vandaag een spinning marathon. Iedereen mocht mee doen, zo deden ook brandweer Slagharen en brandweer Dedemsvaart de moeite om een uur lang flink op en neer trappen.

De kazerne aan de Europaweg was vrij te bezoeken voor iedereen die geïnteresseerd was, zo werden er voor de jongste leuke activiteiten georganiseerd.

Onder begeleiding van hun ouders, de jeugdbrandweer en de brandweer konden zij met brandweerslangen een mini brandweerwagen vooruit spuiten en stond er een springkussen.

Tijdens de marathon konden er ook verschillende dingen gekocht worden en was er een hamburger ‘kraampje’, ook mochten mensen in de voertuigen en werden er veel foto’s gemaakt. De brandweermannen en vrouwen stonden zoals altijd weer paraat en deden graag mee aan een goed gesprek, beantwoordden alle vragen en keken met een glimlach toe.

Op 4 juni zal team Brandweer IJsselland zes keer de Alpe D’huzes gaan fietsen en hopen hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Er werd vandaag €2210.- euro opgehaald.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie