28 november 2021

Agent mishandeld in Roosendaal

2 min read

©Hoogland-Producties/Sven-fotografie

ROOSENDAAL- Afgelopen nacht hebben agenten tijdens een arrestatie hun pepperspray en wapenstokken moeten gebruiken toen een grote groep omstanders zich er mee gingen bemoeien. Één van de omstanders, een 28-jarige man uit Roosendaal, sloeg een agent met een vuist in zijn gezicht. De agent raakte hierbij gewond en moest zich door een dokter laten controleren. De man is aangehouden.

De onrust ontstond nadat er een vechtpartij had plaatsgevonden op de Markt. Portiers schakelde de hulp in van de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zij een 22-jarige man een fiets boven zijn hoofd houden, vermoedelijk wilde hij deze in het publiek gooien. De politie kwam in actie, waarop de man vluchtte in de richting van het Emile van Loonpark. Agenten wilden hem na een korte achtervolging in de boeien slaan, toen de menigte zich ermee ging bemoeien.

De politie vormde een linie om de groep in bedwang te krijgen. Naast de 28- en 22-jarige mannen werd er ook een 24-jarige man aangehouden. De man had een vleesmes aan zijn broekriem. Het mes is door de politie in beslag genomen.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie