18 oktober 2021

Zoektocht naar vrouw gaat verder

2 min read
ROTTERDAM – Zaterdag gaat de zoektocht naar een vrouw verder. De vrouw is mogelijk in het water aan de Lloydkade terechtgekomen. Bij de zoektocht wordt een sonarboot gebruikt en ook worden er duikers ingezet.

Een ooggetuige zag de vrouw vrijdag staan op de kop van de Lloydkade en de Kratonkade. Toen zij heel even wegkeek,  was de vrouw ineens weg. De ooggetuige schakelde de hulpdiensten in.

Hulpdiensten rukten massaal uit om de vrouw te zoeken. Ondanks de inzet van de brandweer, meerdere ambulances, helikopters, duikers, een droneteam en verschillende boten, werd er niemand gevonden. De zoektocht werd vrijdagavond rond 19:00 uur gestaakt.

De hulpdiensten nemen de informatie van de ooggetuige zeer serieus en zoeken vandaag verder. Aan het einde van de middag zullen ook duikers ingezet worden om onder de kade te zoeken. Het havenbedrijf heeft een boot ingezet om het scheepvaartverkeer te regelen.

Er is vooralsnog geen melding gedaan van een vermist persoon. De politie roept mensen daarom op om mensen die een vrouw missen, zich wel te melden.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie