5 augustus 2021

Medewerkers overmeesteren overvaller in Eindhoven

3 min read

©Hoogland-Producties/Sven-fotografie

EINHOVEN – Vrijdagavond raakte een supermarktmedewerker gewond bij een mislukte overval. Het slachtoffer heeft een grote sneee in het hoofd nadat een gemaskerde man hem bewerkte met een slagersmes.

Omstreeks 21:00 uur drongen twee of drie overvallers de Turkse Yasar Supermarkt XL binnen. De zaak was een klein halfuurtje gesloten. Een groep medewerkers was op dat moment nog aanwezig en bezig met het opruimen van de winkel. Één van hun drukte op de alarmknop toen de overvallers binnen kwamen.

De gemaskerde mannen probeerde te vluchten, maar een aantal van de medewerkers lieten hen niet zomaar wegkomen. Zij gingen achter één van de overvallers aan, wat uiteindelijk heeft geleid tot een confrontatie waarbij de overvaller met het slagersmes op de medewerker begon in te hakken. „Hij had niet gezien dat het een hakmes was, hij dacht dat de dader een mobieltje in zijn hand had”, zei een vrouwelijke collega van het slachtoffer.

Collega’s wisten de overvaller alsnog te overmeesteren. In de voortuin van een rijtjeshuis werd hij tegen de grond gewerkt, hier raakte de overvaller lichtgewond. De politie heeft hem vervolgens gearresteerd.

Zowel de dader als het slachtoffer zijn met letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie zoekt nog naar de andere overvallers.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie