17 september 2021

Ongeval met twee gewonden in Rotterdam

3 min read

©Hoogland-Producties/Sven-fotografie

ROTTERDAM – Omstreeks 02:20 uur raakte twee mensen gewond nadat zij met de auto frontaal tegen een boom aan knalde op de President Rooseveltweg. De 22-jarige man en de 18-jarige vrouw liepen beide ernstige botbreuken op. De politie gaat er vanuit dat lachgas een rol heeft gespeeld bij het ongeluk.

De man verloor vlak na de rotonde de macht over het stuur en botste frontaal op de boom. Vermoedelijk reden zij te hard. Door de impact van de klap was de motorkap met motor en al tot aan het dashboard ingedeukt. De twee inzittenden moesten door de brandweer bevrijd worden.

In de auto troffen agenten lachgas en ballonnen aan. “Lachgas is niet aan te tonen in het bloed dus we kunnen het niet hardmaken. Maar we vermoeden een verband,” zegt een woordvoerder.

De woordvoerder benadrukt dat het moeilijk is om lachgas te handhaven. “Alleen als je als agent ziet dat iemand de ballon aan de mond heeft, kun je optreden. Lachgas heeft bovendien een kort effect, dus is het maar de vraag of het nog een probleem iFotografie ater gaat rijden.”

Terwijl de vrouw volledig werd ingepakt en met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, leek de man er beter aan toe te zijn. Terwijl hij in de ambulance aan zijn verwondingen werd geholpen was hij druk bezig met zijn telefoon.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie