27 september 2021

Bestuurder twee keer gepakt met drank op

2 min read

DEN BOSCH/ OSS – Een bestuurder in Oss trok op alle mogelijke manieren de aandacht, ook die van de politie. Hij slingerde over de weg, reed door rood én ging over de maximumsnelheid. Bij zijn aanhouding bleek dat hij met drank op achter het stuur was geklommen. Wat alleen nog meer opvalt is dat het al de tweede keer was dat de bestuurder hierop werd betrapt in dezelfde nacht.

De eerste keer dat hij werd aangehouden reed hij met vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed door Den Bosch heen. Naast een rijverbod van 11 uur moest hij ook zijn rijbewijs inleveren.

Niet veel later werd de politie in Oss door hun Bossche collega’s getipt. Vermoedelijk was hij toch weer gaan rijden en onderweg naar huis.

Slingerend en wel dook de man ook in Oss op. Hier werd hij nogmaals aangehouden, met dit keer drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn systeem.

De man moet zich bij de rechter verantwoorden voor het rijden met ingevorderd rijbewijs tijdens een rijverbod en het twee rijden onder invloed van alcohol.

©Hoogland producties / Sven Fotografie

Geef een reactie