21 oktober 2021

Getuigen gezocht overval Stadskanaal

2 min read

STADSKANAAL – De politie is op zoek naar getuigen van de mogelijke overval op een meisje in Stadskanaal. ,,Wie kan ons helpen in het onderzoek naar een vermoedelijke beroving donderdagavond 30 januari op de Berkenstraat in Stadskanaal.” Zo klinkt het in een facebook bericht van de politie Stadskanaal.

Bij de steekpartij raakte een 19-jarige vrouw gewond, aanvankelijk werd er gedacht dat het een minderjarig meisje betrof. Zij is gewond naar een ziekenhuis overgebracht. Het is nog niet bekend hoe zij er aan toe is. De politie meldt dat er vijf minderjarige personen zijn aangehouden, eerder werd gemeld dat het er zes zouden zijn.

De politie doet een oproep aan getuigen om zich te melden. ,,Het is nog onduidelijk wat er zich exact heeft afgespeeld. Wij zijn ook daarom op zoek naar getuigen. De politie werd om acht uur gebeld dat een meisje op de Berkenstraat was aangevallen en gewond was geraakt. Het incident moet zich waarschijnlijk korte tijd daarvoor hebben voorgedaan.”

Heb je iets gezien of heb je enige informatie die van waarde kan zijn voor onderzoek? Neem dan contact met de politie via 0900-8844.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie