17 september 2021

Vermiste Johan van der Heyden gevonden

2 min read
NIEUW-VOSSEMEER – De stoffelijke resten van de Vermiste Johan van der Heyden zijn door de politie aangetroffen in de speciekuip die eerder al werd gevonden.

Afgelopen donderdagmiddag werd een speciekuip met beton in het Schelde-Rijnkanaal door duikers gevonden. De politie vermoedde toen al dat de resten van de vermiste belg er in zaten. Na onderzoek werd het vermoeden bevestigd. De 56-jarige Belgische loodgieter werd sinds 2 juni 2019 vermist. Het is nog altijd niet duidelijk wat er met hem is gebeurd.

De twee hoofdverdachten in deze zaak zijn de 31-jarige Nicky S. en diens vriendin Wanda. De politie denkt dat zij Johan gijzelden in zijn eigen bestelbus, waarna ze hem naar Steenbergen reden. Vervolgens zou hij zijn vermoord op een woonwagenkamp aan de Westlandseweg. Daarna werd hij verbrand en in stukken gezaagd. Al eerder werden er in het riool bij datzelfde woonwagenkamp botresten gevonden.

De familie is van het nieuws op  de hoogte gebracht. Het onderzoek naar de dood van de belg gaat voorlopig nog door. De eerstvolgende zitting in de rechtbank van Breda zal op 15 april plaatsvinden.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie