27 september 2021

Man overleden na crash tegen mast

3 min read

ARNHEM -Één van van de vijf inzittenden van de auto die in de nacht van zaterdag op zondag tegen een trolleymast botste op de Johan de Wittlaan is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het zou gaan om Paco Geutjes, de 21-jarige middenvelder van voetbalcub RKHVV in Huissen.

Van de inzittenden raakten er drie zeer ernstig gewond, onder wie de twintiger uit Spijk. Ook Youri Roseboom, een speler van het beloftenteam van FC Eindhoven raakte gewond. Over de toestand van de drie anderen is niks bekend, behalve dat ook zij tussen de 18 en 21 jaar oud zijn.

Geutjes werd dit weekeinde in het ziekenhuis in Nijmegen in coma gehouden, maar volgens bestuurslid Iwan de Jong van RKHVV is hij vanochtend vooralsnog overleden. ,,We hebben contact gehad met de familie.’’

In de nacht van zaterdag op zondag rond 00:50 uur reed de Mercedes van de jongeren richting de binnenstad toen de bestuurder de macht over het stuur verloor en tot stiland kwam tegen een mast voor trolleybussen. Twee inzittenden raakten bekneld en werden door de brandweer bevrijd.

Naar de oorzaak van het ongeval wordt nog altijd onderzoek gedaan.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie