16 oktober 2021

Verschillende woningen beschadigd door vuurwerk

2 min read

NEDERLAND – In verschillende plaatsen in het binnenland zijn er vannacht woningen beschadigd geraakt door vuurwerk.

In Roosendaal raakte een woning aan de Stoopstraat beschadigd nadat er vermoedelijk zwaar vuurwerk door de brievenbus naar binnen werd gegooid. Niemand raakte hierbij gewond, wel klapte er een kastdeur uit zijn scharnieren en werd de voordeur vernield.

In het Zeeuwse Sluiskil liep een huid schade op nadat ook daar zwaar vuurwerk naar binnen werd gegooid. Vermoedelijk werd dit gedaan door een gat in een met spaanplaat afgesloten raam. er vuurwerk naar binnen is gegooid. De politie spreekt van een ravage, de woonkamer lag vol met hout- en glas scherven. Niemand raakte gewond.

Ook in Deventer werd een woning aan de Hungerstraat voor de tweede keer geteisterd door zwaar vuurwerk, ook hier is niemand bij gewond geraakt. De explosie zorgde voor gesneuvelde ruiten en een vernielde brievenbus. In de nacht van vrijdag kwam de woning vol rook te staan nadat er ook toen vuurwerk door de brievenbus naar binnen werd gegooid. Lokale media spreekt van een gerichte actie tegen de bewoners. De politie doet onderzoek.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie