15 oktober 2021

Bejaarde man mishandeld door jongeren

2 min read

©Hoogland-Producties/Sven-fotografie

ANDIJK- Een 73-jarige inwoner uit Andijk werd gisteren ernstig mishandeld nadat hij drie jongens had aangesproken over het afsteken van vuurwerk.

De jongens gaven hem rake klappen in het gezicht en schopten tegen het hoofd van de man, nadat hij op de grond was gevallen.

De politie meldt dat de man de jongens had aangesproken omdat hij zich zorgen maakte over zijn katten. De dieren waren door het afgestoken vuurwerk erg onrustig geworden.

“Omdat er al enige tijd vuurwerk werd afgestoken bij de man voor de deur besloot de Andijker naar buiten te gaan om de jongens hierop aan te spreken. Het slachtoffer wilde alleen vragen of ze weg wilden gaan.” Zo laat de politie weten.

Toen de man het drietal aan sprak werd hij al direct agressief benaderd. Vanuit hrt niets kreeg het slachtoffer een harde klap in zijn gezicht, hierdoor viel hij op de grond. Vervolgens kreeg de man meerdere trappen tegen zijn hoofd.

De drie jongens zijn er daarna meteen vandoor gegaan, het slachtoffer kon een beperkt signalement geven van twee van de drie jongens.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie