19 januari 2021

3FM Serious Request: De start

2 min read

Drie teams van met drie DJ’s van radiostation 3FM zijn vandaag in Goes voor de start van hun wandelestafette. Zij zullen één route lopen, van Goes naar Groningen, tijdens deze stevige wandeling zullen zij 24/7 live radio maken en verschillende acties van hun luisteraars bezoeken. Per team lopen ze meer dan 150 kilometer. Met deze actie, en de vele acties die de luisteraars organiseren, wordt er door heel Nederland geld opgehaald voor de bescherming van jonge mensen tegen mensenhandel.

De drie teams bestaande uit: Mark + Jorien, Frank van der Lende en Eva Koreman,  Sander Hoogendoorn en Herman Hofman zullen elkaar afwisselen bij zogenaamde ‘checkpoints’ hier zullen verschillende optredens en activiteiten georganiseerd worden, ook is er een mogelijkheid om een bijdrage te leveren bij deze ‘checkpoints.’

De teams  starten vandaag in Goes op de Grote Markt en zullen op Kerstavond op de Ossenmarkt in Groningen eindigen. Hier zal de eindshow plaatsvinden en wordt de opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline bekend gemaakt.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie