Duik de nacht en de natuur in tijdens de Sint Silvester wandeling

Ontdek de schoonheid van de natuur nadat de zon is ondergegaan tijdens de Sint Silvester wandeling. Vrijdag 20 december organiseert Stichting Het Zuid-Hollands Landschap deze mooie avondwandeling vanuit Bezoekerscentrum Tenellaplas. De Duinen van Oostvoorne vormen een prachtig decor voor de verhalen rondom een geheimzinnige man. Want wie was Sint Silvester en wat heeft oudejaarsdag met hem te maken?
Magie van de avond
Tijdens de avondwandeling leer je Sint Silvester beter kennen door de boeiende verhalen van de gids. De Duinen van Oostvoorne vormen daar een prachtig decor voor, zeker in de avonduren. Verhalen komen tenslotte pas echt tot leven in het donker! De duinen voelen, ruiken en klinken dan ook anders. Ook daar weet onze gids alles van. Laat je (zak)lantaarn dus thuis en laat je verrassen door de natuur. Onderweg staat er een warm drankje voor je klaar op een magische plek.

Locatie en meer informatie
Benieuwd en niet bang in het donker? Zoek je stevige stappers op en meld je aan voor de excursies op vrijdag 20 december om 19:30 uur. Aanmelden kan via http://www.zhl.nl/natuuragenda. Je vindt hier ook uitgebreide informatie over kosten en locatie. Meld je op tijd aan op de website want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bron:Zhl
Foto:Hoogland-producties

Advertenties