15 oktober 2021

Oss- getuigen openlijke geweldpleging gezocht

3 min read

Op zondag 17 november 2019, omstreeks 03.00 uur, verlaten vriend en vriendin een uitgaansgelegenheid aan de Molenstraat te Oss. Terwijl zij nog wat na aan het kletsen waren zagen zij een ruzie ontstaan ter hoogte van de Praktijk voor Chiropractie aan de Molenstraat 82 te Oss
Zij stappen er op af om de ruzie te sussen. Als dit uiteindelijk gelukt is vervolgen alle partijen hun weg. Uit het niets stonden er ineens 4 à 5 personen om hen heen.

De jongen krijgt direct een klap, valt op de grond en wordt vervolgens meerdere keren hard tegen zijn hoofd en lichaam geslagen en geschopt. Zijn vriendin, die totaal in paniek raakt omdat ze de overtuiging had dat ze hem doodschopten, schreeuwde om het geweld te doen stoppen. Hierop kreeg zij ook een harde klap tegen haar hoofd en kwam daarop eveneens ten val. Hierdoor heeft zij een whiplash, hersenschudding, gekneusde kaak en gekneusd jukbeen opgelopen.

Het lukt de jongen en het meisje uiteindelijk om weg te komen. Op de Spoorlaan te Oss, nabij het station, worden zij opnieuw tegengehouden door, vermoedelijk dezelfde, 5 personen. Deze zijn verbaal agressief en refereren naar het eerdere incident. Uiteindelijk vertrekken zij tot opluchting van de jongen en het meisje.

Volledig overstuur bellen zij een ouder die ze ophaalde. Door alle commotie vergeten ze om direct de politie te bellen.

De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe mishandeling. Bent u hierbij aanwezig geweest, of heeft u iets gezien of gehoord, neem dan contact op met 0900-8844 o.v.v. 2019245233.

Of meld misdaad anoniem via 0800-7000 en zorg er tezamen met de politie er voor dat dit zinloos geweld een halt toegeroepen wordt!

 

 

Bron: Politie Oss Foto: Politie

Geef een reactie