21 oktober 2021

Benefiet concert ”Veur de Boer’n” 24 November in Aalten

3 min read

Jan Huzen en Jose Wolters, samen bezig met het nieuwe nummer

NEDERLAND – Zondag 24 November om 15.00 uur is de aftrap van het benefiet concert voor de boeren.

De Hofnar in Aalten heeft hiervoor een zaal beschikbaar gesteld. De middag/avond is bedoeld om even bij te tanken na maanden van strijd tegen de overheid en om weer moed in te drinken voor de komende maanden.

De entree is maar € 5,- en de volledige opbrengst komt ten goede aan Farmers Defence Force. Tijdens het feest zijn er een paar korte toespraken van o.a. Mark van de Oever (FDF) en Jan Huzen ( Boerensteungroep)

Boerensteungroep eigen lied.

Jose wolters heeft een nieuw nummer uitgebracht waarin ze de boeren steunt. Het nummer vertaald de zorgen waarmee de boeren op dit moment leven.

Jan Huzen was gevraagd daarin mee te zingen, Uiteindelijk is dat een deel gesproken tekst geworden.

“Toen ze mij vroegen om erin mee te zingen dacht ik dat het een grap was, want als ik iets niet kan, is het zingen. Toen ik begon te zingen dacht de man van de studio dat die in Bananasplit zat.
Uiteindelijk hebben ze er ingesproken tekst van gemaakt. Dat ging al een stuk beter. Het lied verteld een ernstige boodschap richting Den haag, en aan de andere kant is melodie wel opgewekt en is het voor het publiek makkelijk om mee te zingen”, aldus Jan Huzen (Boerensteungroep)

Klik op de volgende link voor het nummer van Jose Wolters en Jan Huzen: https://www.youtube.com/watch?v=FD0IEavPQAA&feature=youtu.be

Momenteel zijn al honderden kaarten verkocht en verwacht de organisatie een drukke middag. Mensen uit het Noorden van Nederland kunnen met de bus richting de Achterhoek, vanuit o.a. Assen, Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Zwolle, Gieten, Emmen en Hardenberg.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie