16 oktober 2021

Voorstel VVD hoogverraad volgens Wilders

2 min read

©Hoogland-Producties/Sven-fotografie

DEN HAAG – Volgens Geert Wilders is het voorstel van de VVD om de maximum snelheid te verlagen naar 100 kilometer per uur hoogverraad aan de automobilist. Ook Forum voor Democratie is kritisch over de stikstofplannen van het kabinet.

“Ze voeren de agenda van GroenLinks uit en hebben nul ruggengraat. Buigen buigen en nog eens buigen naar links om maar aan de macht te kunnen blijven. Al zijn beloftes aan de automobilist breekt Rutte. Nog even en we mogen alleen nog maar met de bakfiets.” Stelt de PVV-leider

Volgens Wilders gaat het helemaal niet zo slecht met de natuur in Nederland. „Paniekzaaierij. we hoeven echt niet bang te zijn dat ons land een dorre vlakte gaat worden.”

FvD-leider Thierry Baudet sluit zich hierbij aan „Dit is ontzettend slecht voor automobilisten en het slaat nergens op. Er is geen stikstofprobleem. In Duitsland zijn de normen 140 keer minder streng.”

GroenLinks-leider Jesse Klaver is daarintegen wél blij dat de maximumsnelheid omlaag gaat. „Het is vrij cynisch dat dit een half jaar moest duren. Langzamer rijden is een deeltje van de oplossing. De echte oplossing is inkrimping van de veestapel.”

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie