16 oktober 2021

Verdachte opgepakt in Hengelo

3 min read

HENGELO – De politie heeft een verdachte aangehouden na de vondst van een dode man en een dode vrouw in een huis aan de Julianalaan in het Gelderse dorpje Hengelo. Het zou gaan om de zoon van het overleden echtpaar. Zo meldt de burgemeester van de gemeente Bronckhorst, waar Hengelo onder valt. “Vanochtend kreeg ik het vreselijke bericht over de vondst van twee overleden inwoners in hun woning aan de Julianalaan in Hengelo. Het gaat om het echtpaar dat in het huis woont. De politie onderzoekt nu hun dood. Ik sta in nauw contact met de politie. Het is niet te bevatten dat mensen zo uit het leven zijn weggerukt. Een grote klap voor familie, vrienden en onze gemeenschap. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden”, aldus burgemeester Marianne Besselink.

De verdachte had zich maandagochtend gemeld bij het ziekenhuis, hij woont in hetzelfde huis. Het is nog niet duidelijk of de verdachte gewond is en zich in het ziekenhuis liet behandelen, zei een woordvoerster van de politie. Ook is de relatie tussen de slachtoffers en verdachte niet bevestigd.

De politie is bezif met een onderzoek naar de doodsoorzaak en heeft een mobiel kantoor bij de woning neergezet, zodat de rechercheurs hun werk kunnen doen. De omgeving van het huis is afgezet met lint.

©️Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie