3 december 2021

Live blog: Verslaggever Sven Fotografie op tractor mee naar Den Haag

4 min read

NEDERLAND – Eén van de verslaggevers van Sven Fotografie reist momenteel met de colonne tractoren mee naar Den Haag.

Hij is in Gees opgestapt bij een strijdbare dochter van een voormalige varkensboer.

Via een oproep via de sociale media is hij met haar in contact gekomen bij zijn zoektocht naar een slaapplaats in Den Haag.

Van het één is het andere gekomen en reist hij met haar mee op de tractor naar Den Haag.Hieronder vindt u de beelden van de reis naar Den Haag via het RIVM in Bilthoven.Foto’s/video’s

© Hoogland Producties/Sven Fotografie

UPDATE 0212u

Momenteel rijden wij op de A28 links en naderen Zwolle. Ter hoogte van De Lichtmis is de collone even van de A28 afgeweest, om het overige verkeer de ruimte te geven om hun weg te kunnen vervolgen.

UPDATE 0325u

Ondertussen zijn wij voorbij Zwolle, en hebben wij nog een afstand van 78 kilometer af te leggen voordat wij in Bilthoven aankomen.

UPDATE 0450u

Naar schatting zijn er na de groep vanaf “De Lichtmis” aangesloten is bij de collone ruim 1400 trekkers onderweg naar Bilthoven

UPDATE 0509u

Op de A28 ter hoogte van Amersfoort word door middel van matrix borden boven de snelweg aangegeven dat de trekkers op de rechterbaan moeten blijven, waarvoor dit is, is bij ons niet bekend.

UPDATE 0639u

Na een tijdje stil te hebben gestaan op de A28 bij afslag naar de A27 rijden we nu op de A12 rechtstreeks op Den Haag af. Tijdens het stilstaan op de A28 is er ook vuurwerk afgestoken, bijgevoegd een link naar het filmpje hier van.

Klik hier voor het filmpje

UPDATE 0808u

Wij zijn aangekomen bij de Bilt! Meer info volgt..

UPDATE 1025u

De sfeer op het terrein is heel grimmig, de eerste sprekers zijn geweest, en na heel wat geroep en geschreeuw volgende de volgende sprekers na de pauze.

Aangekomen in Den-Haag

Na geluisterd te hebben naar onder andere Wilders is de actie bijna afgelopen.

5 thoughts on “Live blog: Verslaggever Sven Fotografie op tractor mee naar Den Haag

Geef een reactie