3 december 2021

Snelst groeiende facebookgroep ”Boeren steungroep burgers 16 Oktober” 50.000 leden gepasseerd

5 min read

Jan Huzen op de trekker, waarmee hij de 16e zijn weg zal vervolgen naar Den Haag

NEDERLAND – De snelst groeiende facebookgroep ter wereld heeft 50.000 leden in 3 dagen tijd gehaald.

Volgens betrouwbare bronnen is dit de snelstgroeiende facebookgroep ter wereld, omdat er geen enkel andere groep op Facebook is die binnen 72 uur de 50.000 leden is gepasseerd.

Ook hebben wij research gedaan op het internet, en hebben geen andere voorbeelden van een dermate snel groeiende groep.

Ook dit laat zien hoe de mensen betrokken zijn bij de boeren, dat ze de boeren willen steunen, in welke vorm dan ook.

Door de drukte kunnen er geen berichten meer in de groep worden gedeeld, en zal alle berichtgeving alleen door de beheerders geplaatst worden. Dit om alle leden van juiste informatie te kunnen voorzien.

”Dit verwacht natuurlijk niemand zo’n enorme aanloop. Het overviel ons enorm en gelukkig konden wij snel de structuur overzetten van een andere groep die van zoektocht Willeke Dost, en hadden daarmee snel betrouwbare beheerders ter beschikking. Vooral dag 2 dreigde het compleet uit de hand te lopen met mensen die elkaar aanvlogen. Inmiddels is er rust, en stijgt het aantal leden gestaagd door. Er is heel veel steun voor de boeren, maar je merkt ook wel dat een grote groep mensen meer zaken in Nederland zat zijn. Maar we hebben duidelijke spelregels gemaakt dat de groep in beginsel staat voor steun aan de boeren. Inmiddels zijn wij begonnen om een plan te maken om bussen in te gaan zetten voor de mensen die naar Den Haag willen. We hebben A gezegd en moeten nu ook B zeggen. We kunnen het nu niet meer af laten weten met al ruim 50.000 leden.”

– Jan Huzen, beheerder en oprichter van facebookgroep ‘Boeren steungroep burgers 16 Oktober’

Inmiddels staat de teller al op 54.000 leden, en stijgt met de minuut. Hoe groot de groep voor de 16e zal zijn? Naar schatting ruim het dubbele.

Ook weten ze dat niet al die 50.000 mensen naar Den Haag gaan komen, het exacte aantal zal nog nader bepaald worden.

Hierbij een oproep aan alle Nederlandse inwoners die voor onze boeren willen strijden: Gaat u de 16e naar Den Haag en heeft u ruimte over in uw auto/trekker/vrachtwagen of wat voor voertuig dan ook? Neem mensen uit de omgeving mee die geen vervoer hebben, hoe meer zielen, hoe meer vreugd, aldus een oud spreekwoord!

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

2 thoughts on “Snelst groeiende facebookgroep ”Boeren steungroep burgers 16 Oktober” 50.000 leden gepasseerd

  1. Laat de Boeren- en Agrarische sector dit heel duidelijk zijn!!!

    Socialisme/Globalisme is een contradictio in terminis.

    Globalisme is gelijk aan socialisme. De EU is een verkapte vorm van communisme, die iedere vorm van nationaliteit wil vervangen door een globale vorm van socialisme ten voordele van de banken, waar de staat geld aan de markt onttrekt middels belastingen en het vervolgens uitgeeft zoals die (r)overheid dat het ‘beste’ acht. Vrijheid binnen dit globalistische systeem is een UTOPIE, die wordt verkocht met de ellende van anderen en de daaropvolgende filantropie.

    Onder het MOM van #KlimaatReligie streeft men naar een wereldregering gebaseerd op wereldsocialisme.

    LEES:..https://www.facebook.com/100006989227846/posts/2423424431233841?sfns=mo

  2. Wordt tijd dat rutte aftreed, die heeft genoeg ellende gebracht. Met zijn creminele europa vriendjes in brussel

Geef een reactie