15 oktober 2021

Musselkanaal on Wheels goed bezocht ondanks het weer

2 min read

MUSSELKANAAL – Het publiek kwam vandaag weer massaal naar Musselkanaal om de bijzondere (vracht)auto’s, (motor)(brom)fiets en alle andere bijzondere voertuigen te bekijken.

Sinds 2015 is er Musselkanaal on Wheels als opvolger van Musselkanaal op Wielen. Dit evenement vindt plaats op de eerste zondag van de winkelweek in Musselkanaal. Het wordt georganiseerd door ondernemers uit Musselkanaal waaronder Albers Sportscars & Classics en Autobedrijf Sanders, in samenwerking met de Ondernemersvereniging Musselkanaal.

Het is de gelegenheid voor liefhebbers van auto’s, motoren, bromfietsen, motorfietsen, vrachtwagens, kranen, fietsen en al het andere wat rijdt om een dag lang hun pareltje aan het publiek te laten zien. En dat publiek kwam ook dit jaar weer massaal naar Musselkanaal om van al dit moois te genieten.

Ook veel bekijks kreeg muziekkunstenaar Arthur van Poppel. Hij reed rond in zijn zelfgebouwde bijzondere voertuig: de Nautilus. Door middel van wielen, hendels, kettingen, tandwielen en ingewikkelde overbrengingen creëerde deze muziekkunstenaar een complete one man band. De in Jules Verne stijl gebouwde machine was met zijn Steampunk decoraties een lust voor het oog.

©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Tekst: WesterwoldeActueel

 

Geef een reactie