16 oktober 2021

Politie toont foto aangetroffen vrouw Westdorpe in Opsporing Verzocht

3 min read

Westdorpe – In een weiland aan de Sint Anthoniekade in Westdorpe werd zaterdag 22 juni het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. In de zoektocht naar haar identiteit is onlangs een foto getoond in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht.

Een voorbijganger vond het lichaam van de vrouw zaterdag 22 juni rond het middaguur in een weiland aan deSint Anthoniekade en waarschuwde de politie. De plaats waar het slachtoffer is aangetroffen, ligt enkele meters van de grens met België. Gezien de verwondingen aan het lichaam van de vrouw gaat de politie uit van een misdrijf. Tot op heden is er nog niets over haar identiteit bekend. 

Signalement

Het signalement van de vrouw is:

  • blanke vrouw tussen de 50 en 65 jaar oud
  • kort rossig haar
  • normaal postuur
  • rond de 1.60 m lang
  • geen sieraden of tatoeages
  • de vrouw droeg geen kleding.

In Opsporing Verzocht is een foto en een tekening van de vrouw getoond. Deze kunt u hier bekijken. Let op, de foto’s kunnen als schokkend worden ervaren.

Heeft u tips?

Bel dan de Opsporingstiplijn via 0800-6070. U kunt ook ons algemene nummer bellen, 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur bij de AVROTROS op NPO 1 te zien en de herhaling de dag na de reguliere uitzending om 11.40 uur op NPO 2.

©politie.nl

Geef een reactie