28 november 2021

Twee kinderen komen om het leven bij brand.

2 min read

STRIJBEEK (Brabant) – Bij een brand in een woning in het Brabantse Strijbeek zijn twee kinderen om het leven gekomen. Het gaat om een 6-jarig jongetje en een jongen van negen. De brand brak even voor middernacht uit in een houten woning aan de Daesdonckseweg in een bosrijk gebied. Een vrouw die daar woonde en nog een derde kind konden tijdig uit de woning ontsnappen.

De vrouw wist met nog een ander kind op tijd het chalet te verlaten. Ze liep wel verwondingen op. Ook de vader van één van de kinderen raakte gewond. De man sliep in een ander chalet en probeerde nog de woning binnen te gaan. Dat was niet meer mogelijk. De man liep bij de reddingspoging brandwonden op.

Ook de moeder van de familie uit Rotterdam sliep in dat chalet. De ouders van het andere kind, die in de omgeving wonen, waren ook ter plaatse. Medewerkers van de ambulancedienst en toegesnelde familieleden hebben zich over de twee gewonden en de andere familieleden ontfermd. De families van de slachtoffers krijgen medische en psychische zorg van de GGD.

Hoogland-Producties.

Geef een reactie