6 december 2021

Getuigen gezocht voor incident trouwstoet

3 min read

ROTTERDAM – De politie is nog altijd op zoek naar de man uit de trouwstoet die op vrijdag 30 augustus een klap uitdeelde aan een politieagent op de Westzeedijk en een tweede man die hierdoor wist te ontkomen aan zijn aanhouding.

Het incident ontstond nadat automobilisten zich misdroegen in het verkeer en hierop werden aangesproken. Ondanks de vordering van de agent weigerde een betrokkene om zich te legitimeren, toen hij hiervoor werd aangehouden met al één handboei om, sloeg een andere man uit de groep de agent naar de grond. Hierop konden beide mannen ontkomen.

Er is uitgebreid gesproken met de rest van het gezelschap, zij laten zich niet uit over de verantwoordelijken. Gesprekken met getuigen hebben tot dusver nog niet geleid tot aanhoudingen. Van één van de verdachten is een identiteit bekend en staat hij gesignaleerd. De politie is nog steeds op zoek naar de verdachte die de klap uitdeelde. Vermoedelijk had hij een grijs pak aan, dit viel op omdat de rest vooral donkere pakken droeg. Ook is de politie nog op zoek naar een getuige in een rood pak.

Heeft u beelden waarop één van deze mannen staan of andere tips? Kijk dan op politie.nl voor het tipformulier.

Foto ©Hoogland Producties / Sven Fotografie
Tekst ©Politie.nl

Geef een reactie