16 oktober 2021

Extra controles bij wegwerkzaamheden A2

2 min read

Driebergen-Rijsenburg – De politie controleert van twee tot vijf augustus extra op hardrijders tijdens wegwerkzaamheden aan de A2 (knooppunt Holendrecht en de Leidsche Rijntunnel).

Vanaf 10 mei start Rijkswaterstaat met grote onderhoudswerkzaamheden waardoor minder rijstroken beschikbaar zijn. Voor de rijstroken die wel beschikbaar zijn, geldt tijdens de wegwerkzaamheden een snelheidsbeperking. De toegestane maximumsnelheid is dan 70 km/uur.

Veiligheid
De extra controles vinden plaats om de veiligheid van de wegwerkers te garanderen. De controles worden ter plaatse ook aangekondigd door middel van tekstkarren en aangepaste bebording.

Negen weekenden
In de periode tot september wordt in totaal op negen weekenden aan de A2 gewerkt. In al deze weekenden blijven er rijstroken beschikbaar. Kijk voor meer informatie over het groot onderhoud aan de A2 tussen knooppunt Holendrecht en de Leidsche Rijntunnel op: www.rijkswaterstaat.nl/a2-groot-onderhoud-holendrecht-leidsche-rijntunnel.
Voor actuele informatie over werkzaamheden kijk www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Tekst en foto: Politie

Geef een reactie