15 oktober 2021

Auto Brusselse doodrijder teruggevonden, slachtoffer geïdentificeerd

3 min read

De wagen die betrokken was bij het dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf gisterenochtend in het centrum van Brussel is teruggevonden. Dat meldt het Brussels parket. De verdachte wordt actief opgespoord. Het slachtoffer is inmiddels geïdentificeerd. Het gaat om een 21-jarige man, B.I.P., van Roemeense afkomst.

De twintiger werd gisterenochtend iets voor 5 uur door een wagen opgeschept toen hij de Kruidtuinlaan in de buurt van het Rogierplein overstak. Hij deed dat niet op een zebrapad en overleed na de botsing ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder van de wagen pleegde vluchtmisdrijf.  Het Brussels parket stelde meteen een onderzoek in en op basis van bewakingsbeelden werd het voertuig gisterennamiddag even verderop teruggevonden op de Helihavenlaan in Brussel.

De nummerplaat alsook de schade aan de wagen komen overeen met het verdachte voertuig”, zegt parketwoordvoerder Denis Goeman. “De verdachte, waarvan de identiteit op dit ogenblik nog niet kan meegedeeld worden, wordt actief opgespoord door de politiediensten.”

De identiteit van het slachtoffer is intussen ook bekend. Het gaat om een 21-jarige man, B.I.P., van Roemeense afkomst. Hij woonde in Brussel. Zijn familie werd op de hoogte gebracht van het tragisch ongeval.

Foto:Hoogland-Producties

Geef een reactie