16 oktober 2021

Twee gewonden en meerdere doden bij ongeval N272

3 min read

Een verkeersongeval op de N272 bij het Noord-Brabantse Handel heeft zaterdag drie levens gekost. Twee andere personen raakten gewond. Bij de botsing waren drie auto’s betrokken.

De dodelijke slachtoffers overleden ter plekke, verteld de politie. De gewonden zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het met hen gaat, is niet bekend.

Specialisten van de VOA doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Dit duurt naar verwachting nog enige tijd . Tot die tijd blijft de weg in beide richtingen dicht.

Het lijkt er volgens de politie op dat één auto door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft is beland en daar met twee tegemoetkomende auto’s in botsing kwam.

De eerste tegenligger werd in de flank geraakt en sloeg over kop. De tweede aanrijding was frontaal, meldt de politie. Hierbij kwamen in totaal drie personen om het leven. Zij zaten in twee verschillende auto’s.

Nog niet alle slachtoffers geïdentificeerd

Nog niet alle slachtoffers zijn geïdentificeerd. De nabestaanden van de personen van wie de identiteit wel bekend is, zijn door de politie ingelicht over het ongeval.

Het dorp Handel, onderdeel van de gemeente Gemert-Bakel, ligt ongeveer 15 kilometer ten noorden van de stad Helmond.

Geef een reactie