Advertenties

Politie doet onderzoek naar steekincident Jaagpad Groningen

Heb jij informatie over het steekincident aan het Jaagpad?

We doen onderzoek naar een steekincident aan het Jaagpad in Groningen, waarbij een 27-jarige man uit Groningen is overleden. Gisteravond rond 19.15 uur werd de Stadjer neergestoken op het Jaagpad, achter het nabijgelegen sportcentrum ACLO. De man is op de plaats van het incident aan zijn verwondingen overleden. Het is nog onduidelijk wat zich daarvoor precies heeft afgespeeld. We zijn op zoek naar een specifieke getuige. Rondom het tijdstip van het incident is er een hardlopende vrouw gezien in de buurt. Zij droeg haar haar in een paardenstaart. Graag komt het rechercheteam met haar in contact. Mogelijk heeft zij meer informatie die kan helpen bij het opsporen van de verdachte.

Heb je informatie over het incident? Laat ons dat direct weten via 0900-8844 of MMA 0800-7000. Het rechercheteam kan alle informatie gebruiken om de verdachte te kunnen opsporen.
Zaak 2019122087

Lees op https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2019/mei/15/01-groot-onderzoek-naar-steekincident-jaagpad.html?geoquery=groningen&distance=5.0 meer over het onderzoek.

Bron: Facebook Politie Groningen

Advertenties

Geef een reactie

error: Deze inhoud is beschermd!
%d bloggers liken dit: