21 oktober 2021

Getuigen gezocht van aanrijding met vrachtwagen op A2

3 min read

Bron:Politie

Eindhoven – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen twee vrachtwagens op de snelweg A2 ter hoogte van knooppunt Batadorp. Eén chauffeur raakte zwaar gewond.

Rond 9.20 uur op maandag 6 mei 2019 stond één van de betrokken vrachtwagens met pech stil op de vluchtstrook bij het knooppunt. Een tweede vrachtwagen reed vervolgens in op de achterzijde van de stilstaande vrachtwagen. De chauffeur van het stilstaande voertuig raakte zwaar gewond. Vermoedelijk stond hij ten tijde van de aanrijding naast zijn vrachtwagen. Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest en de man uit België is naar het ziekenhuis gebracht. Ook de chauffeur van de andere vrachtwagen, een 30-jarige man uit Nederland, is voor een controle naar het ziekenhuis gebracht. Hij wordt later meegenomen naar het bureau voor een verhoor.

Getuigen

Door de agenten van het team Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan. Daarbij wordt uiteraard gekeken naar technische sporen en eventueel beschikbare camerabeelden van de aanrijding. Om een goed beeld te krijgen zijn de collega’s ook nog op zoek naar getuigen. Gelet op het tijdstip en de drukte op de snelweg, moeten er mensen zijn die de aanrijding hebben zien gebeuren. Mogelijk zijn er ook mensen die de vrachtwagens hebben gezien kort voor de aanrijding en is hen iets opgevallen. Zij kunnen contact met ons opnemen via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.

Geef een reactie