21 oktober 2021

Politie zoekt getuigen na Woninginbraak Stadskanaal

3 min read

Bron:Politie

Getuigen gezocht: Woninginbraak Frankrijklaan te Stadskanaal

Stadskanaal – 05-05-19
De politie onderzoekt een woninginbraak. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

De inbraak is gepleegd tussen vrijdag 3 mei 2019 19:00 uur en zaterdag 4 mei 2019 17:30 uur in de Frankrijklaan te Stadskanaal.

Toedracht: Openbreken/forceren/inslaan/ingooien.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord? Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Politie Stadskanaal
Telefoon: 0900-8844

Meer informatie: https://www.politie.nl/themas/woninginbraak.html

Tekst: Politie Stadskanaal

Stockfoto ©Hoogland Producties / Sven Fotografie

Geef een reactie