24 oktober 2021

Drie verdachten melden zich na uitzending Bureau Rijnmond.

2 min read

Rotterdam – Vanochtend hebben drie verdachten zich bij de politie gemeld omdat zij werden gezocht na een straatroof in Rotterdam. Beelden van hen waren uitgezonden in Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op TV Rijnmond.

 

Logo Bureau Rijnmond

Straatroof

Maandagavond 18 februari, om ongeveer  20.15 uur werd een 19-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel op een gewelddadige manier beroofd op de Prins Pieter Christiaanstraat. Het slachtoffer werd door twee jonge vrouwen en een jongeman aangevallen en mishandeld. Onder bedreiging van een mes gaf het slachtoffer haar spullen, een koptelefoon en handtas met inhoud af.

Metro

Na onderzoek bleek dat de verdachten moesten worden gezocht in een groepje dat met de metro had gereisd. Beelden werden door het onderzoeksteam opgevraagd en vorige week donderdag getoond in Bureau Rijnmond. Ook het slachtoffer deelde haar ervaring in deze uitzending.

Bureau Rijnmond

Rechercheur Carla: “Dit alles leverde belangrijke informatie op wat resulteerde in het zich melden door de verdachten van 15-, 16- en 18 jaar oud. Hiermee bewijst Bureau Rijnmond opnieuw zijn waarde en rekent ook in de toekomt op de hulp van de kijker bij het oplossen van misdrijven. “

Geef een reactie