24 oktober 2021

Man lichtgewond bij schietincident Rotterdam.

2 min read

Rotterdam – Na een melding van een schietincident is de politie rond 18.00 uur een onderzoek gestart op de Oranjeboomstraat. Een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats raakte daarbij lichtgewond aan zijn been. Ondanks de inzet van speurhonden kon nog niet worden vastgesteld waar het incident precies heeft plaatsgevonden. Mensen die meer weten of zelfs camerabeelden hebben, worden gevraagd contact met ons op te nemen.

Na de melding is de politie direct op zoek gegaan naar de schutter. Daarnaast werd de locatie waar het gebeurd zou zijn ruim afgezet voor sporenonderzoek. Dat leverde vooralsnog niet meer duidelijkheid op. Aan het incident zou een ruzie ten grondslag liggen.

Het slachtoffer mocht het ziekenhuis inmiddels verlaten. De politie spreekt met hem en met getuigen om te achterhalen wat en waar het heeft plaatsgevonden. Mensen die iets hebben gezien, meer weten of camerabeelden hebben van de omgeving, wordt gevraagd om contact op te nemen door te bellen met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000.

 

Bron: politie.nl

Geef een reactie