27 februari 2021

Bestuurder met kind in auto rijdt door na veroorzaken kettingbotsing

3 min read

Bron:Politie

ALMELO – Na de grote zege van Heracles in Almelo troffen agenten zaterdagavond vlakbij het stadion een aanrijding tussen vier voertuigen aan. De veroorzaker van de kettingbotsing is doorgereden.

Drie auto’s stonden na het ongeval, beschadigd en wel, stil op de Weezebeeksingel. De bestuurder van het vierde voertuig, die achterop de auto voor hem botste en zo de kettingbotsing veroorzaakte, zei tegen de agenten dat hij iets verderop zou parkeren. Toen de politie vervolgens naar hem op zoek ging, was hij nergens meer te bekennen. Het gaat om een man die samen met zijn kind in de auto zat. Zijn voertuig moet flink wat schade hebben opgelopen aan de voorzijde.

Door de kettingbotsing raakte één persoon lichtgewond. Hij is door het ambulancepersoneel naar de eerste hulp gebracht.

Door de wedstrijd was het natuurlijk aardig druk op de weg. Weet jij welk voertuig mogelijk betrokken is geweest bij de aanrijding of ben jij degene die achter het stuur zat? Neem dan contact met ons op! Dit kan door een berichtje te sturen via social media of door te bellen met 0900-8844. Anoniem iets doorgeven kan natuurlijk ook. Hiervoor bel je 0800-7000

Bron: Politie Almelo

Geef een reactie