27 september 2021

Brand in camper slaat over op bedrijfspand in Almelo

3 min read

Op een industrieterrein in Almelo is vannacht brand uitgebroken. De brand ontstond in een camper die opgesteld stond naast een bedrijfspand aan de Van Meelweg, maar sloeg al snel over op het naastgelegen pand.

Toen de brandweer op de plek van de brand aankwam, bleek de camper al volledig in brand te staan en verspreidde het vuur zich naar het dak van het pand. De brandweer schaalde op naar een middelbrand en kon voorkomen dat de brand zich verder verspreidde door het gebouw.

Schietpartij

Bij hetzelfde bedrijfspand werd in december een politieactie gehouden na een schietpartij bij een metaalrecyclingbedrijf in Vriezenveen. Of de brand bij het pand te maken heeft met eerdere gebeurtenissen, kon de politie nog niet zeggen. Ook is nog niet duidelijk of de camper in brand is gestoken. Een woordvoerder van het metaalrecyclingbedrijf laat weten dat er geen enkel verband bestaat tussen beide incidenten: “Dit is puur toeval.”

De politie is een onderzoek gestart. De camper is door de brand volledig verwoest en het bedrijfspand is beschadigd geraakt.

Foto’s ©sven-fotografie
Fotograaf:Mariska 

 

Geef een reactie