18 oktober 2021

Politie zoekt getuigen overval Barnflair

3 min read
TER APEL – De politie zoekt getuigen van een ernstige overval op dinsdagavond 11 december op de Barnflair West bij Ter Apel. De 55-jarige man bewoner werd bij de overval met vuurwapens bedreigd en op zijn hoofd geslagen. De daders gingen er met een geldbedrag vandoor.

Het slachtoffer heeft een bedrijf en werd rond acht uur ’s avonds gebeld door een onbekende met de vraag of hij diezelfde avond nog een aanhanger zou kunnen ophalen. Ongeveer een uur later reed een auto met twee mannen het erf op. Beiden droegen een bivakmuts en hadden bij het uitstappen een pistool in de hand. De mannen eisten toegang tot het afgesloten bedrijfsterrein en sloegen en schopten de man. Ze vertrokken nadat ze geld hadden buitgemaakt.

De auto van de daders is mogelijk een donkerkleurige VW Caddy maar kan ook een soortgelijke ander merk wagen zijn. De auto had witte kentekenplaten. Een voorbijganger heeft iets voor half negen de bewuste auto met de twee mannen in de berm geparkeerd zien staan in de omgeving van de brug bij De Maten. De daders droegen donkere kleding. De bestuurder was een man van 1.80 á 1.85 en had een slank postuur, zijn kompaan was ongeveer tien centimeter kleiner en eveneens slank. De mannen hadden een oostblok-achtig uiterlijk en spraken Nederlands.Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844, via het Meldformulier op politie.nl, via Messenger van Politie Stadskanaal e.o. of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Bron: Politie Stadskanaal

Foto: stockfoto ©Sven Fotografie

Geef een reactie