27 september 2021

Plofkraak gepleegd op geldautomaat Delflandplein in Nieuw-West (Amsterdam)

2 min read

Alert 2016 (36)Op het Delflandplein in Nieuw-West ( Amsterdam)  is vanmorgen een plofkraak gepleegd op een geldautomaat. De politie is nog op zoek naar drie verdachte mannen op twee scooters.

De plofkraak gebeurde rond 6.40 uur, meldt de politie. Door de explosie is de geldautomaat beschadigd, maar daders hebben niets buit kunnen maken.

Volgens de politie zat er nog een niet ontploft explosief in het geldautomaat. De Explosieve Opruimingsdienst (EOD) heeft het explosief verwijderd.

De politie is nog op zoek naar drie verdachte mannen op twee scooters. Omwonenden worden opgeroepen om bij verdachte situaties de politie te bellen.

Afgelopen donderdag werd ook een plofkraak gepleegd in Nieuw-West, toen ging het om een geldautomaat op het Belgiëplein.    Het is onbekend of het om de zelfde daders gaat.

Heeft u meer informatie over de plofkraken dan kunt u contact opnemen met de politie in uw regio via 0900-8844. Of Annoniem via M op 0800-7000. Ook kunt u contact opnemen met  079-3458 999. TCI (team criminele inlichtingen)

 

Bron Tekst : Politie

Bron Foto: Stock eigen

 

Geef een reactie