27 september 2021

SUV rijdt door na aanrijding fietsster en hardloopster in Limmen

3 min read

Een auto heeft donderdagmiddag bij twee verschillende aanrijdingen twee vrouwen aangereden op de Zanddijk bij Limmen. In beide gevallen reed de bestuurder gewoon door, de politie is naar de automobilist op zoek.

Rond 17.45 uur fietste een 18-jarige vrouw uit Limmen over de Zanddijk in de richting van Egmond. Vanuit tegengestelde richting kwam een personenauto aanrijden. In het voorbijgaan raakte de auto de fietster ter hoogte van haar borst. Het slachtoffer moest na de aanrijding naar de dokter voor behandeling. Bij haar werd later een klaplong geconstateerd. De bestuurder van de auto stopte niet bij het ongeval, maar reed door richting Limmen.

Even verderop haalde de automobilist een 52-jarige vrouw uit Limmen in. Zij was aan het hardlopen en liep aan de linkerzijde van de weg in de richting Limmen. In het voorbijgaan raakte de auto de vrouw aan haar rechterarm. Zij liep hierbij verwondingen aan haar arm op die gehecht moesten worden. Ook in dit geval reed de auto door, zonder bij het ongeval te stoppen.

Volgens de politie gaat het om een SUV (Sports Utility Vehicle) type auto. Een merk of kleur is niet gemeld. De politie verzoekt de bestuurder van de auto om zich te melden en vraagt eventuele getuigen om zich eveneens bij de politie kenbaar te maken.

Foto: stock eigen 

Geef een reactie